amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Friday, December 14, 2012

Rumah dikuasai bau rose buds

Malam hujung ni cadangnye nak merelakskan otak, saya pun cuba la pasang aroma therapy. Sebenarnya saya tak tahu plak aromatherapy, essential oil tu letak beberapa titis je. Saya letak hampir setengah mangkuk pure essential oil tu sahaja. Tak tahu plak kena tambah air. Patut la semerbak satu rumah. Kesian housemate kepeningan yang amat. Dah macam apa dah rumah ni bau rose buds yang sangat kuat. Hihi. My Bad! Rugi-rugi. Habis 1/5 botol essential oil saya. Owkey. Lain kali letak beberapa titis sahaja, lepas tu tambah air biar penuh. Barulah aroma therapy. Bukan aroma deadly.

Few drops only OK.

Alhamdulillah, minggu ni dah hantar Chapter 4 dan Chapter 5 untuk Dr Malik cek. Insya Allah minggu depan hantar Chapter 2 dan Chapter 3. Sekarang ni tengah tak banyak correction. Asalkan boleh lepas hantar untuk dafter pre-viva hujung bulan ni. Tapi...untuk hantar tesis penuh nanti, kompem-kompem correction banyak sampai rasa macam buat tesis baru. Bersedia untuk saat itu.




No comments: