amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, December 27, 2012

Debaran Renew Road Tax

Hujung tahun ni mesti JPJ diserbu orang nak renew road tax. Saya salah seorang nampaknye. Hehe. Esok kena renew road tax dah. Ni first time nak gi renew sendiri. Orang kata kat pejabat pos boleh renew. Pejabat pos dalam UiTM Shah Alam tak ramai orang. Ingat nak try kat situ je. Lebih senang daripada pergi tempat lain..pada saya la. Sebenarnya, renew secara online lebih lebih lebih mudah. Oleh kerana renew lewat, nak stiker on the spot, kena la bergerak ke pejabat *salah sendiri juga tak sedar road tax dah nak expired. Tahu bawa kereta je..haish.

Benda penting kena ada:

  • Geran original (fotostat copy tidak diterima)
  • Cover car insurance (kalau belum renew insurance lagi)
Hopefully boleh je buat kat pejabat pos.




Nak renew road tax pun berdebar. Apakah~ 1st time kate kan.

5 comments:

Anonymous said...

buy valium valium army drug test - buy valium online no prescription canada

Anonymous said...

Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit
my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again.

Anyway, just wanted to say fantastic blog!

Check out my site airbnb twitter

Anonymous said...

Pretty! This was a really wonderful article. Thanks for providing these details.


Also visit my site rentals

Anonymous said...

Hey! I know this is somewhat off-topic but I needed to ask.
Does running a well-established blog such as yours take a large amount of work?
I am brand new to writing a blog but I do write
in my diary everyday. I'd like to start a blog so I will be able to share my personal experience and views online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

My website :: cellulite treatment cream

Anonymous said...

e cigarette, e cig forum, electronic cigarette, best e cigarette, electronic cigarettes reviews, buy electronic cigarette