amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Saturday, December 22, 2012

Jom Balik Kampung Esok

Reading is a great way to spark your creativity. Walk the walk as well as talk the talk.


Tak sabar nak balik esok. Perjalanan jauh. Begeh tu tak boleh bawa laju-laju. Kena sangat berhemah. Yolah. Biar lambat asal selamat kan. Harap-harap tak jam esok. Sebenarnya tak berapa selamat kalau drive kat highway sorang-sorang terutamanya untuk pemandu perempuan. Tapi, terpaksa gak. Huhu. Sebab tu nak bertolak esok je. Ingat nak balik kerja tadi terus balik Ipoh, tapi fikirkan bawa sorang-sorang tambah kemungkinan besar jam malam ni, bertolak esok pagi je la.

Sekarang boleh nampak perbezaan orang yang enjoy life dunia dan orang yang anggap life di dunia hanya sementara. Enjoy tu enjoy juga, tapi jangan lupa, dunia hanya sementara. Jangan leka dan ingka. Mak saya sentiasa pesan, jangan ingka sangat. Yes mama. Apa-apa pun, pulang ke kampung halaman is the best thing ever. :D InsyaAllah.

Mulakan hari di awal pagi, murah rezeki.

1 comment:

iKhRam said...

setuju..
ada masa baliklah ke kmpg..

apapun
careful bila drive..