amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, February 2, 2012

Menyambut Hari Jadi Danish!

Semalam, 1st of February kami menyambut hari jadi Danish, anak sulung Kak Am di taska dia. First time kitorang sambut hari jadi kat taska. Comel sangat budak-budak kat situ. Diorang pun dengar je kata cikgu diorang. Danish sudah berumur 4 tahun.

Budak-budak beratur tunggu kek.

Terkejut dia tengok auntie-auntie, uncle dan nenek dia ada kat taska dia. Happy sangat. Tersengih je dye.

Kek Danish tu Kak Am tempah sehari sebelum. Sampai tengah hari semalam. Siap ada gambar Boboi Boy kat atas kek tu. Cake chocolate moist.

Hari sebelumnya semangat kami membungkus Apollo layer cakes dan coklat dalam plastik nak bagi kat budak-budak tu. Kami belikan Danish robot as birthday present. Robot tu kena letak bateri. Oleh kerana kami terlupa nak beli bateri, so mama nyer kena la beli sendiri.hehe.

Siang tadi Kak Am cerita Danish malam tadi tido peluk robot auntie-auntie dye beli. Hehe. Nasib baik dye suke.


Happy 4th Birthday to cute handsome Danish!

1 comment:

Suhami Ahmad said...

hihi...epi besday Danish!!