amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Saturday, February 18, 2012

Main Bowling dan Pesta Waffle~

Tak pedulik. Nak bagitau gak!

Dah lama sebenarnya  kitorang tak kuar ramai-ramai. Yelah..semua dah ada komitmen masing-masing. Meradang je busy. Ke buat-buat busy. 
So semalam kitorang pulun baling bola bowling...walaupun tak strike sangat. Duk masuk longkang je. Pe bestnyer longkang tu entah.

Pastu dapat plak lane first paling dekat dengan cafe. Main sekejap dah beli sweet corn..pastu sape strike Hafiz belikan waffle. Nampak sangat jarang strike kan. So petang tu kami kenyang dengan waffle free~

Before that, pagi tu, on the way gi klinik gigi ade banner iklan ni. So, sape-sape yang takde mende nak buat minggu depan, rajin-rajinkanlah diri anda pergi ke masjid. Berbaloi-baloiii.

Kuliah maghrib bersama Ustaz Azhar Idrus di Masjid Shah Alam Ahad depan.

Tengah hari tu pulak I try masak gulai ikan tongkol. Nasi dagang takdok ye. Nasi putih saja.. Try menerai based on buku resepi tradisional yang dicurik dari kampung.hehe.

Gulai ikan tongkol. Sedap tak sedap entah lah. I tak minat ikan tongkol sebenarnye. Mencuba saja.


Tu je la aktiviti sabtu minggu ini. Hmm. Ade korang kesah,.haha. BTW nak bagitau gak... 
I tengah sakit gigi sesangat!! (T_T) Wuuu~~~
Sebab baru tukar braces lagi. Adushhh... padan muke kat diri sendiri. Sape suh pakai. Walaubagaimanapun, gigi I sekarang much better than before. Tak tau la bape lame lagi kena pakai. Lupe nak tanye Dr Mariati.

Ok..sume bende dah wat. Writing thesis masih perlu diteruskan. Yap!

3 comments:

zulhilmi tempoyak said...

no bape ni..?? mcm sume masok longkang je...

heee

Salwa said...

Hehe.memang pun. Kami suke baling boling masuk longkang.haha.

azam said...

woh...sedapnya ikan tongkol gulai...terbaik