amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, February 9, 2012

CD baru.




I beli cd ni semalam. RM19.90. I beli kat kedai buku dalam Tesco Extra. Mula-mula ingat nak beli cd selawat, tapi ubah fikiran beli cd ni. Lain kali la beli cd tu pulak.

Ada banyak bacaan doa istighfar dikompilasikan dalam cd ini. Ayat bacaan ada dikepilkan pada cover album tu.

Writing sambil dengar bacaan doa dan zikir kan sedap hati.

Ada rezeki lagi beli cd lain pulak.hehe.

Published with Blogger-droid v2.0.3

8 comments:

Suhami Ahmad said...

bagusnya.... =)

Afiq Yassin said...

orh.. good
lawatan pertama afiq here

Mizz ErMa said...

wah, bagusnye..kalo rm19.90, cd ori la tu kan? hehe

Hanamiko Sakura said...

hehe...

p/s :: lawatan disini... btw, thnks singgah blog saya...

CIK CHIPSMORE said...

1st time melawat blog kamu.. 1stly thanks jadi folower yang ker 123.. nice kan no tu..hehe
http://waneey89.blogspot.com/2012/02/blog-bertuah.html

klik la link tu..wanie ader tag blog kamu kat situ..hehe

WuMing said...

Wahh!!!!

[sutera kasih] said...

nak jugak :))

Salwa said...

Suhaimi Ahmad: Hehe. ;b

Afiq Yassin: Welcome to my blog.hehe.

Mizz Erma: Haah. Ori. Sesekali beli la yang ori. Berkat la sikit kan.hehe.

Hanamiko Sakura: Ur welcome :)

Cik Chipsmore: Really?! Haha. Bertuah gak I ek.hehe.

WuMing: Haha. Jerit jom.. Wahhhhhh!!!

sutera kasih: Nak?? hehe. Kena beli la yang..