amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Monday, February 6, 2012

Mama Datang Rumah

Kelmarin my mom and aizat datang umah. Diorang saje nak berjalan-jalan. Lagipun cuti maulidur rasul ni my housemate sume balik umah. So tinggal la I sorang-sorang kat sini...sebabkan ade keje nak kena buat. Then my mom pun jadikan tu sebagai alasan jalan-jalan ke sini,untuk teman I..hehe. Alhamdulillah I dapat siap satu section keje I.

Then, petang semalam abang I yang duduk Rawang pun join the party. Lepas makan tengah hari,masakan mama, kitorg pun bawak diorang ke OU. Lama jugak kami kat sane. Dah malam baru balik. Hampir separuh bangunan OU kami teroka. Mama semangat sangat bila berjalan ni. Kaki I dah lenguh siap sakit belakang lagi, padahal dye rilek jer. Awet muda la.hehe.

Kami dinner kat Pizza Millano. Not bad restoran ni. Harga pasta,spageti,pizza and lasagna dye takde la mahal sangat. Lebih kurang Pizza Hut je. Servis dye pun bagus. Cepat.


I ordered chicken lasagna. Lasagna dye I rasa agak best. Tak terlalu rase seafood. Apoi order spageti bolognaise, Aizat plak pasta. Pizza kami order 2 small size. Tu pun kami dah tersangat kenyang.

Beef Pizza

Chicken lasagna.

Mexican Pizza

Ice lemon tea.

Sembang-sembang masa depan.

Balik Shah Alam.kami singgah Tesco beli barang sikit. Semangat plak mama I ni masak kat umah sewa I ni.

Balik-balik terus tido. Ngantuk~

No comments: