amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Friday, July 22, 2011

Saya Jumpa Dr Gigi

I nak wat braces!
Yap. Dah lama dah bercita-cita nak pasang braces. Alhamdulillah, tercapai jua.
I sudah survey several klinik gigi untuk wat braces. At first I though of having braces at my hometown, Ipoh. However, yang ada cuma dr non muslim. I prefer muslimah dr. Bukan apa, selagi boleh dapat yang muslimah, lagi better rite.

Petang tadi I sempat gi satu klinik gigi ni kat Shah Alam. My friend recommend. Tapi dye pun sebenarnya baru wat kat sana. InsyaAllah tempat tu ok.
So, I'll have my first appoinment with the dentist this Saturday. Wish me luck!


Nanti mesti sakit mulut ;(

6 comments:

Dhiya Fariza said...

nanti update how did it goes. i pun nak pakai braces :D u usha kat shah alam seksyen bape? sharee it with mee hehe

Salwa said...

InsyaAllah I'll update the progress. klinik i usha ni kat seksyen 7.

[sutera kasih] said...

x sakit ke?huhu

Helmi said...

oh good luck ek.. not to scare u.. tp mmg sakit la.. tp yang penting, hygiene gigi la.. susah sket nak gosok sbb ade braces kan.. hehehe

An Evening with MLMers

Salwa said...

suterakasih..sakit kowt..xkena lg.nk wt cne..beauty is pain rite.hehe.

Salwa said...

helmi, thanks.i harap i bsedia.hehe.