amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Monday, July 25, 2011

Hanset Baru Saya

I beli handset baru. Yeay!

Tada!

Ni kotak.


Tada!!
Ni la baby I.

Tak sampai seminggu lagi umur handsetku ini.

Dapat jugak beli hanset canggih ni. Hanset I sebelum ni sekadar tuk call, message, dengar lagu.

At first, I though of having iPhone. Tapi selepas tanya pendapat ramai, Samsung ni jadi pilihan. Boleh la kot.

I puas hati la ngan Samsung ni. Harga pun boleh tahan beb...RM 2000++ (termasuk cover, memory card and so on )..dah boleh beli laptop sebijik.

Samsung ni I mostly guna tuk surf internet, open pdf, baca ebook, music.
Games I tak la minat sangat. Kawan-kawan I suka la main game dalam hanset tu. hoho. I main Angry Bird je.

Game baling kepala burung kegilaan ramai.

Setakat ni hanset ni tak de la wat hal. Cuma kena charge bateri everyday. Kalo guna hanset ni dengan tegarnya..main game, main tenet bagai...kena la charge dua kali sehari. I siap bawak charger gi makmal.



Hopefully hartaku ni dapat bertahan sampai I kerja nanti.hehe.

8 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

untung la dpt tepon baru..
asyukk,romate pon sama..

:)

Dhiya Fariza said...

so COOOOLLLL :D

Salwa said...

iqbal: alhamdulillah..rezeki.

Robot | Sakti said...

angry bird aje.

hehehe :)

Suhami Ahmad said...

wah, kuat makan bateri ek...

Salwa said...

suhaimi: agak lar. kalo guna internet, main game, 2 kali jugak kena charge.

[sutera kasih] said...

apa beza ngn iphone?best jgk x dear?haizz mcm polis dh sy ni hehe..

Salwa said...

@[sutera kasih]: iphone sangat jaga software dye. tapi demand agak tinggi. Nak download ape-ape kena beli, original. Look iphone pun lebih simple and comfortable la. Tapi, tak silap I skrin display samsung is better than iphone. iphone demand tinggi tuk download applications. Samsung ni boleh download paper pun free sebab de software 'black market'.hehe.