amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, July 6, 2011

Cleaning Wednesday!

I tak bleh bla.. Nak biar camtu je. No way man. 
Macam nak cari gaduh plak kan. Sebenarnya ni la perasaan I bila tengok toilet, shower, kitchen yang lantainya agak dirty. I don't like it. By hook or by crook kena juga cuci. Kalo nak tunggu hujung minggu memang won't happen la coz I'll balik kampung bila weekend. InsyaAllah, this week pun I'll balik Ipoh. Dah malam macam ni pun I kuatkan diri cleaning the floors. Penat of course la wei. Tapi puas takpe la kan. So now my back hurts! Sejak habis degree ni belakang I selalu sakit when I lay down or stop doing any works. Osteoporosis ke?? Hope not. Looks like I really need to consume more calcium. Kena beli susu la nampaknya. Nyummy! I love dairy food (penyumbang lemak dalam badanku).


InsyaAllah me and my brother will balik kampung this weekend. Sekejap je pun. Balik Jumaat, Sabtu datang sini balik. Banyak keje plak kena wat.
Alhamdulillah akhirnya abang saya dapat beli kereta. Saga baru. Blue color. Maybe this Friday dapat. Sebab tu la kitorang nak balik. Nak wat surprise to our beloved parents. :)


Biarlah diri sendiri susah as long as you are not susahkan orang lain for your own needs.


Sekali sekala gelar diri 'i' pun best gak kan. Sorry guna bahasa campur. More comfortable plak.hehe.

No comments: