amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, July 7, 2011

I've been dreaming of having a fossil bag. This bag seriously caught my eye. (i suka berangan nak beli barang. Last-last beli bende lain)


RM330++. I do hope this bag is available in this country. However, I'm not gonna buy it this month nor next month. Why? Because Next month's budget should go to buying stuff for Raya on September.
Baju Raya: RM150++
Tudung Raya: RM40++
Kasut Raya: Pakai je yang dah ade
Beg Raya: Raya nak kena ade beg ke. Pakai je yang dah ade.
Perfume Raya: Alasan je..padahal memang nak beli perfume pun ( dah habis kowt..poor me) RM10

So budget total would be RM200++.
Hmm..another RM100++ tu boleh la nak wat duit raya bagi kat adik-adik and my beloved anak sedara.
InsyaAllah.

Ceih..maybe la dapat menahan diri budget banyak ni je. Entah-entah lebih. Tak tau la kan. Each price i letak ++ sebab rasanya barang yang dipilih akan berharga ++. HIHIHI~(evil laugh)

2 comments:

emy hamizah said...

wah..dh plan. xdpt claim la. xbley ad baget nk beli jam fossil.huh

Salwa said...

xyah jam fosil.dah de len dah.hehe.emi kaye.xyah claim pn xpe.hihi.