amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, August 23, 2011

Balik Kampung

Tup tap tup tap Ramadhan dah nak habis dah.Cepat tul mase berlalu. Sebelum habis bulan yang penuh keberkatan ni, teruskanlah berusaha mengumpul pahala untuk bekalan akhirat kelak. InsyaAllah.

Dah hujung-hujung ni terasa semakin sunyi suasana kat bandah shah alam ni. Lab pun dah sunyi dah. Sorang-sorang balik kampung. InsyaAllah esok giliran I pulak pulang ke kampung halaman. Kali ni I bercuti agak lama...2 minggu ok.hehe.lame tuh..kena la bawak balik sikit keje.mane le tau kan kalau-kalau terajin lak nak wat kat umah sikit.hehe.

Mak I awal-awal dah book suruh wat kuih raya la..masak tu la ini la..macam -macam la wishing list dia..haha.macam la anak dye sorang ni reti bebenor masak.hihi. InsyaAllah waktu ni la nak belajar masak. Bak kate mak I.."jangan tunggu dah kerja baru masak..nanti takde masa"..baik mak.

Tahun ni I beraya dengan fashion baru...bergigi besi.hihi. warne pink lagi braces I tau..nak padankan dengan baju raye.hehe.

So..
Selamat Pulang Beraya Semua...yang memandu berhati-hati di jalan raya...mohon kepadaNya agar selamat sampai ke destinasi. InsyaAllah.

4 comments:

WuMing said...

Time ni laa nak improve skill masakan...

Dapat pahala pulak tuu.. Tolong mak..

ikodancesintherain said...

hi, sy interested nk pakai braces jugak...if x keberatan, nk tanya...cost pakai braces kat klinik yg awk buat tuh berapa yer? tq :)

ikodancesintherain said...

hi salwa. frankly, sy pun interested nak pakai braces jugak. if x keberatan nak tanya, berapa yer cost pakai braces kat klinik yg awk buat tuh. tq :)

Salwa said...

hi ikodancesintherain.. most of klinik swasta lebih kurg je harge..saya buat total cost RM4800.
deposit rm1500..balance boleh byar ansur every months.min rm150 per month.gudluk ;)