amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, August 4, 2011

Saya Jumpa Dr Gigi 5

Hari ni hari ke 5 I jumpe dr gigi. Klinik gigi dah jadi tempat lepak I dah sekarang ni. Alhamdulillah gigi geraham I berjaya dicabut dengan sekejap. Pain tu rasa sekejap je masa cabut. Berkat doa my beloved mom. So, sekarang I nak biar all the gusi yang dah cabut gigi tu recover dulu seminggu. Thus, minggu depan lagi satu baru pasang braces. Tak yah rushing dah.

Syukur sangat-sangat kawan-kawan I willing to listen I ngadu-ngadu sakit beberapa minggu ni. Baru paham perasaan orang sakit. Yang terlantar kat hospital tu kawan-kawan datang sekejap pun mesti rasa lega sikit kan. Tanye khabar je pun boleh rasa gembira although sakit tu still ade.

Dapat bunga memang bonus la.haha.

Pengajarannya:
Ziarah lah saudara-saudara or kawan-kawan yang sakit, tanya khabar pun memadai. Those things nampak simple but meaningful.



Berbuka bubur ye dua tiga hari ni.hihi.

4 comments:

nur syuhada said...

cpt2 pasang braces heheh xsabar nk tgk :)

wahida said...

betul tu, ziarah org sakit pun dpt pahala tau...

pas ni cantik la gigi u sis...

Hizami Rahim said...

wah.
nak pasang braces dah ?
mesti cantik gile gigi pasni.
:)

Mohd Izzar said...

uu,,,nk pasang braces upanya..eehehh