amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Sunday, September 11, 2011

After long holidays.

I'm back! After 18 days of my raya holiday, I'm back to Shah Alam to continue my study. This time I have a lot and more works to do. A conference is just around the corner. I cuti sangat lama kali ni and don't worry, sepanjang percutian, I did several works. So that tak de la habis cuti je baru nak start kerja. Shock nanti. A lot of unexpected things happened for the past few weeks. I've met my relatives, now I know them better. Honestly, I didn't take much raya pictures. Well, memang my family bukan jenis nak amek gambar sangat pun. So bila orang tanye "nak tengok gambar raya", or "upload la gambar kat facebook". Jawapan I same je. "tak mek gambar pun".hehe. Yap. Itulah family tercinta saya. Selamber dek je.

Banyak nyer la bende nak cite. Ye lar..sepanjang raya lepas kat rumah tu takde internet..nak subscribe internet kredit cukup-cukup survive je..all because I ni agak boros orangnyer. I still tak bape reti nak bajet duit bulan-bulan ni. Sume benda nak beli, sume benda nak bagi, konon orang kaye kan. Last-last by the end of month cukup-cukup je duit dalam poket. Aduhhh...ape salah saye....huhu. (ToT)


Masa raya dapat pisang yang sangat banyak daripada mak cik. So petang-petang I masak cekodok pisang. (nasihat: jangan la letak banyak sangat tepung gandum, nanti keras..rugi..rugi..)




Esok kena gi fakulti awal, kalo tak kompem xde parking sebab student dah start masuk dah.



4 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

oiii,apa melucah ni??

"esok nak g "fak" awal"

hahahahaha..

:)

Salwa said...

hahaha.iqbal gile.ok.ak dh edit.haha.

iQBaL HaSBuLLaH said...

apa ni stil melucah lagi ni?
aku ternoda ni..

rosak betul dia ni.

hahahaaha

:)

Salwa said...

ko ni la.haish.