amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, August 9, 2011

Berbuka di Rumah Ayah Chor



Post rini cuma pasal event hidup I. Tak perlu baca pun takpe. Saja I tulis panjang-panjang. hehe.

Hari ni I and abang I nak buka puasa kat rumah Ayah Chor kat Puncak Alam. Ayah Chor ngan Mak Chor dah bersara. So diorang bosan berbuka berdua je. Kami pun bercadang nak buka kat sana rini. Lagipun Mr Apoi cuti rini. Dapat la gi. Selalu nye dye tu meradang je busy.

Actually I bercadang nak beli tv Sony tuk letak kat rumah. Tapi due to masalah I ni takde transport nak bankin duit dan sebagainya, tak dapat la nak beli. Bukan apa...tv tu tengah diskaun. Diorang nak habiskan stok kata my brother la. Ade rezeki sempat beli ada la nanti.

Hari ni I tak gi lab pun sebab nak tunggu posmen anta barang tempah kat umah. Takpela I wat keje kat umah je la nampaknya.

I juga bercadang nak balik Ipoh hujung minggu ni sebab my lovely cute cute mak dah panggil-panggil dah kat umah tu..padahal baru je balik 2 minggu lepas. Dye nak la tengok muka I ni before I pakai braces next week. Cadangnye I nak pakai minggu ni tapi mak I tak bagi, dye suh pakai next week gak.haha...macam-macam la. Balik Ipoh hujung minggu confirm ambik gambar banyak-banyak sebagai kenangan sebelum pakai braces..yela..pakai braces sampai dua tahun kowt.

Selamat Berpuasa Saudara-saudaraku :)

2 comments:

emy hamizah said...

nk itot umah ayh chor..hehehehe

wahida said...

buka puasa apa hari ni?