amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Monday, August 15, 2011

Saya Jumpa Dr Gigi 6

Sebenarnya, I ingatkan I dah boleh pakai braces hari ni. My friends cakap kalau dah cabut gigi maybe tak payah pakai separator. Kawan I yang lain cakap pakai seperator ni sangat la sakit..lagi sakit dari pakai braces.

Well, guess what. Alhamdulillah..pakai seperator ni takde la sakit mane pun...sakit lagi cabut gigi kowt. I siap tanye kat doktor, "ni dah letak ke doktor?". Cuma rasa macam de tulang ikan lekat kat celah gigi.

InsyaAllah, this Friday dah boleh pasang braces.

Tak suka bila..harapan..mengharap..diharap..kecewa.


No comments: