amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, August 16, 2011

Teddy Bears Invasion

Tetiba ade perasaan nak dapat teddy bear.

Nak teddy warne ni!!!!

Sesape rase nak bagi I teddy bear...ini lah masanya.(kalau la ade orang nak bagi kan..haha..beli sendiri je la). If lar ade orang bagi rase nak KISS KISS cheek orang tu! OOoo..Gurls only ok.


 Bear yang tak senonoh.

 Jadi rim kete pun ade!

 Bear gile burberry.

Dye ni fotogenik.

Cian dye kena jemur.. ;(





Ni ori punya.

Lagi kecik lagi bagus. Besar sangat malaikat tak masuk umah. :b

5 comments:

~Sya~ said...

yg rim kete tu comel...klu ada jual mesti gadis2 comel nak beli kan...

iKhRam said...

teddy bear.. tak pernah minat pun.. cuma bila ari tu ada yg bagi.. tetiba terus rasa sayang.. hahaha

iQBaL HaSBuLLaH said...

apa beza besar dengan kecik?
bila ada saja patung walaupon besar atau kecik, malaikat xkan masuk rumah. betulkan konsep 2 ye.

:)

Salwa said...

ikhram: wah..sape la yang bagi tuh.hihi.

iqbal: betul2.so teddy tu wat sorok dalam almari je la.haha.

[sutera kasih] said...

eeeee tak nak la kalo bear ori..tak sempat nk peluk dh kena ngap hehe