amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Friday, November 9, 2012

Takyah Ego Sangat

Balik dari lab ikut Kak Am ke rumah dia. Temankan dia hinggalah husband dia sampai. Alhamdulillah Kak Am bagi pinjam notebook dia. Sebenarnya dah lama dah dia offer. Saya je yang ego tak nak, ingatkan boleh la buat kerja guna komputer lab ke. Tetibe komputer lab problem hari tu. Last-last pinjam jugak.hehe. Jamal kate laptop saya dah siap dah. Dia nak buat eksperimen sikit dengan laptop tu. Experimen ape la. Ontah den. Mr Bi nampak sangat buzy. Sekolah pun dah cuti, tapi SPM tak habis lagi. Esok tak tahu lagi apa plan. Kalau takde pape plan, duduk rumah buat kerja. Journal pun dah disusun. Kemas sikit. Boleh buat kerja dengan tenang. Takde la panik macam siang tadi. Mana taknyer, nak sambung writing while paper berterabur bercampur tajuk sana-sini. Kak Am siap bagi t-shirt Hush Puppies yang dia dah tak pakai. Tapi saiz L la Kak Am, besar sikit, tapi short, so boleh la kot pakai. Lagipun I mane pernah ada baju Hush Puppies. Mahal la pada I.hehe.

Pape pun. Bersyukur dengan apa yang kita miliki sekarang. What we are now is what we wanted to becoem, and never stop trying to be better.

I'm glad!

No comments: