amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Friday, November 9, 2012

Kena pre-viva gak

Pre-Viva dijadualkan hujung bulan ni. Sempat ke ek nak kejar. By hook or by crook kena sempatkan juga. Kak Am pun encourage pre-viva hujung bulan ni. Kalau tak awal bulan Januari baru ada sesi seterusnya. Kalau ambil hujung bulan ni. InsyaAllah bulan 2 tahun depan dah boleh Viva. Kalau bulan Januari baru ambil, kompem kena extend, kena bayar yuran lagi, paling-paling Viva bulan 4, cari kerja paling-paling dapat bulan 6, then??? Don't know what will happen next.

Kesimpulannya, pre-viva hujung bulan ni. Semalam stay kat rumah Kak Am start buat slide. Chaiyok!

Ada orang tu bagi duit ni. Siap buat bentuk. Suruh guna bila takde duit. Yang baju tu rasa macam nak guna dah. Tengah kontrol diri. Jimat Zaidatul, jimat!


No comments: