amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, October 4, 2012

Dapat result. Yeay!

Hari ni hari ketiga I berada di Sunway University. Parking still lagi jauh. Tak tahu nak parking mana sebab semua kedai kereta. Parking kang kena jadi apa-apa pula kereta I tu. Stiker tak dapat lagi. Lambat pula diorang proses. Jumaat ni kena kerja juga sebab nak ganti cuti hujung bulan ni. Sekarang dah tak bebas dah nak buat cuti sendiri. Dulu tak kisah je.

Semalam sempat ambil result transference number. Alhamdulillah dapat result yang boleh dianalisis. Tak sabar nak analisis petang ni. Rasa nak balik kerja terus gi fakulti je. Malam macam tak sempat.

Sekarang rasa semangat je nak habiskan research ni. InsyaAllah.

No comments: