amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Sunday, October 14, 2012

Masa itu emas platinum diamond

Buat masa ini, sambil-sambil habiskan writing thesis I kerja di Sunway. Part time only. I just grab the chance I get. Sementara pun tak ape. Time management?? Of course sangat penting. Sekarang I tak boleh buat cuti sendiri dah.

Staf sini sangat ramah. Tak kenal pun tapi diorang takkan tak senyum. Diorang sangat friendly. Tapi diorang memang sooo English. I kerja bahagian International School. Part time lecturers dalam bilik yang I duduk mengajar English. So nak bersembang dengan diorang kena speaking. I main cakap je. Entah betul tak.haha. Practice makes perfect. Balik kerja terus pergi lab. Kerja pun master kena gerak. Masa itu emas platinum diamond. Hasstle.

Rindu sudah pada Dr Malik. Bile boleh jumpa dia..*bila dah siap draf tesis. Whooo.....

Kontrak 2 bulan. Ada rezeki boleh sambung lagi. InsyaAllah.

Banyak duit tak semestinya membawa kebahagiaan. Ia terpulang kepada kita menghargai setiap detik bersama yang tersayang.

1 comment:

Nn said...

gudluck ya! salam perkenalan!