amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, October 24, 2012

Balik kampung, yeay!

Assalamualaikum,

Dah lama tak balik kampung. Ingatkan hari tu nak bawa bali BeGeH. Tapi disebabkan kondisi BeGeH yang kurang menyenangkan, I biarkan dia rehat di Shah Alam saja. *For info: BeGeH is my cute kancil car. Pagi semalam Emi teman beli tiket. Nasib baik ada tiket lagi. Dapat la beli balik malam ni. Hopefully ada member boleh hantarkan. Kalau boleh nak ngelak sangat-sangat naik teksi. Takut la sekarang ni. Macam-macam kes kat sini. Dah la I ni kalau naik teksi mesti kena bayaran mahal. Tak tahu la nape. Muka macam orang kaya ke. Hoho.

Housemate semua balik hari ni juga. Tapi diorang cuti lama. I Isnin depan dah kena balik sini balik. Selasa sudah mau kerja ma. Bosan tinggal seorang nanti. (T_T)

Pastu semalam laptop elok pulak lepas cuci-cuci segala jaring yang ada pada laptop tu. Takde dah terpadam ke apa. Menjadi tips dia. Wahhhhh~ Pening kepala memikirkan nak kena beli laptop baru. Waduh!

Aura nak balik kampung dah rasa dah pagi ni. Tengok jalan pun tak banyak kereta. Reporting trafik pulak. Hihi.

Owkey. Start malam ni tak update blog sampai minggu depan sebab kat rumah takde internet melainkan gigih online kat kedai mamak. Hihi. Selamat Hari Raya Aidiladha kepada para sahabat!

Source: http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/11/selamat-hari-raya-aidiladha-daripada.html

No comments: