amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, September 18, 2012

Nyummay~

Semalam window shopping dengan Mira. Window je ey sebab duit tak masuk lagi.hihu.. Kami jalan-jalan kat GM Klang. Semua kedai dah pindah ke GM Klang bangunan baru yang bertungkat-tingkat tu. Banyak lagi kedai belum buka. Tapi orang datang pun ramai. Barang macam biasa la...barang-barang borong. Nak buat hantaran ke, goodies bag ke, beli kat sini banyak juga pilihan. Kami pergi sana main objektif nak cari manik. Tapi tak banyak manik cantik pula semalam. Maybe sebab tak banyak kedai buka lagi kot. Kami masuk kedai jual pin-pin reben dan bunga yang comey-comey belako. Beli la 2 biji. Ikut hati nak beli 10.Huh.

Donut! Nyummay~

Then, kami singgah Jusco Bukit Tinggi. Window shopping saja jugak.hehe. Berangan nak beli banyak barang. Last-last kami pergi Daiso beli peel-off mask RM5. Tengah-tengah jalan terbau donut Big Apple semerbak. Kami nak beli 4 biji je. Tapi cashier tu kate kotak tuk 4 biji dah habis. So dia bagi pilihan samada nak beli 3 atau 6 biji sahaja. Hah! Boleh pulak paksa macam tu. Ape salahnya...letak je la 4 biji tu dalam bekas 6 biji or..guna 2 bekas 3 biji. Wat derr..terpaksa la kami beli 6 biji. Makan banyak muak kot. Fat contributer. Huh!

Happy selalu!


3 comments:

Misz Mieza said...

Sedap pulak tengo pic Donut Big Apple nih.. Ari tu teringin nak makan yang allien nyer perisa tu.. Tapi abis lak.. Stress tul..

Salwa said...

Same la. Kami pun nak order allien. Tapi dah habis. huhu.

Mizz ErMa said...

da lama xmerasa window shopping mcm tu..hehe