amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, October 19, 2011

Virus Attack Yahoo Messenger.

Hati-hati kawan-kawan. Yahoo Messenger (YM) pun dah ada serangan virus seperti Facebook Chat.

Terkejut I bila masa plak member I pandai bebenor chatting english.haha.

Memang tak caya la I. Tak pernah-pernah member I sorang ni nak chat dalam bahasa omputeh. Kagum sekejap.haha.

Dia akan bagi link. So janganlah rajin sangat klik link tu sebab maybe link tu akan masukkan virus dalam komputer kesayangan anda.

Virus di mana-mana. Jangan badan kita kena virus sudah. Stay healthy everyone! 

3 comments:

Oshin said...

thanks for the info !!

si ngokngek said...

waa~~nasib baik skrg aku penjarakan YM dulu..hahaha

kang tak pasal virus melekat kt tangan..tak boleh nk blogging..ngeee

~Sya~ said...

sya pun dpt gak hr ni...satu ofis kena...pelik tol