amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, January 18, 2012

Seminar di UM


Hari ni I gi seminar FTIR kat Universiti Malaya. Seminar ni berlangsung sampai hari Khamis ni. Makan free tuk 3 hari.yeay!

Seminar ni fokus kepada FTIR. Teknik deconvolution of peaks sebenarnya sangat penting. InsyaAllah I akan cuba praktikkan.

Kebanyakan peserta-peserta yang datang hari ni sama je ngan yang datang mase seminar EIS tahun lepas. Kakak yang dari Mimos yang dulu pregnant dah kurus dah sekarang.hehe.

Balik dari UM, my bi gitau yg dye dah kepingin benor nak beli s2. I pun pikir beli je la. InsyaAllah berbaloi untuk kegunaan dan hopefully dia puas hati. Pada I, I sangat puas hati dengan hanset ni. Setakat ni ok la. Tiada masalah. Calar pun tak walaupun dah jatuh banyak kali dah.

I suka guna application calendar, memo, task, and email notification dia. So I tak yah dah nak kena buka laptop just sebab nak cek email. Kot..kot..groupon de diskaun salon rambut dan sebagainya.hehe.

Bestnyer dia dapat beli s2! I hope he is happy. :D

Keep up with your tasks and don't forget to smile. ;)

Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments: