amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Sunday, January 15, 2012

Pembahagian Tugas Lab

Kitorang menghabiskan masa kat lab hari ni dengan meeting with the juniors. Oleh kerana keadaan lab yang makin hari makin huru-hara. Masing-masing wat hal masing-masing. Kurang perpaduan sangat dah especially between seniors and the newly registered members. Therefore, ex-leader of the lab, Fariz dengan suke cite dye menyerahkan peranan tu kepada Fairuz..he's the only guy among the juniors in the lab. Plus, bulan Mac nanti Dr Zu akan berpindah ke UPNM, Universiti Pertahanan Nasional Malaysia untuk meneruskan perjuangan beliau meraih gelaran professor insyaAllah.

Logo UPNM. Tak pernah lagi pergi UPNM. Ada rezeki dapat la pergi jenguk Dr Zu kat sana nanti.

So tugasan pun diagih-agih. Rasa macam kembali ke sekolah pun ada. Siap ada AJK keceriaan lagi. I dan Emi jadi usahawan kat lab tu. Kami akan jual air kotak dan several jajan kat dalam lab tu. Untung jualan akan disumbang ke tabung lab untuk kegunaan lab di masa depan.


Kami juga jadi ajk trip. a.k.a meng'organize' trip-trip yang ahli-ahli lab teringin nak pergi. Masa terdekat ni diorang nampaknya kepingin nak gi Kota Kinabalu yang dah di'plan' a long time ago..tapi still tak jadi-jadi because not enough initiative are put for it. InsyaAllah kami akan berusaha menjadikan plan-plan tersebut realiti.

Kerja makin banyak, but I'm glad to finish them up. :)

3 comments:

sYukCurz said...

Dr. Zu Azhan pindah UPNM??

Salwa said...

Yap. Nak tukar environment baru. Dalam March ni dye pindah.

sYukCurz said...

owh! congrats to him, dapat promotion to Professor. Faculty mane? abes cmne ng semua student2 dia? ramai jugak kan? my friend kak siti aminah pun di UPNM, cuma sekarang diorg hantar sambung PhD kat Melbourne. nnt balik boleh la dia join group ng Dr, Zu azhan.