amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, November 1, 2011

Girls Day Out Noodle Station

'Girls Out'.


Da~ so gediks.

Sabtu lepas kitorang perabiskan duit makan tengah hari kat Noodle Station. Saja nak try adventure sikit (main cause: sebab malas nak masak kat umah).

I bukan peminat noodles sangat. So I layan je la.

Usually kalau kedai-kedai makanan emas (a.k.a. mahal) ni I akan pilih menu yang de 'thumbs up' or recommended menu la. Takut pilih sendiri kang tak sedap..pastu sepanjang makan mula la kate tak berbaloi la...rugi duit la...baik makan kat kedai bese la..dan lain-lain lagi la mulut berbicara.

Fried noodle and roasted chicken.
Not bad menu yang I order ni. Although mee dia I rase masak maggie kat rumah pun boleh jadi. Ayam roasted tu I suke.

Ni air Emi order. Sodap gak!

Tada~ Milk strawberry. Ni air yang I order. Rasa cam minum ais krim.

Harga air lebih mahal dari makanan owkey. Nasib baik sedap. Sangat kaww!

Moral of the day: Makan kat restoran mahal ni kena bersedialah, sama ada anda akan sangat kecewa atau sangat puas hati.

Terliur tak tengok air-air tu.hihi.

3 comments:

si ngokngek said...

dr habis kan duit sini..baik beli hadiah kt saya..haha

noodle ja ka..spagetti termasuk dak..hahaha

apasal air warna hijau..hehe

WuMing said...

Tengok gelas pu tahap "EMAS" dah... Pinjam ayat kamu (Mahal)

Salwa said...

si ngokngek: Ntah. Dah macam air dalam pasu bunga pun ada.

WuMing: Rasa nak bawak balik gelas tu.haha.