amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Saturday, November 26, 2011

Bercuti Sakan!

Dah sangat lama I tak update. Banyak benda nak cerita sebenarnya. I sekarang tengah menghabiskan plan-plan holiday yang dah dirancang awal tahun dulu. Isnin sampai rabu lepas I gi Langkawi sebab ada conference kat sana. InsyaAllah esok I akan bercuti di Sabah. Kali ni agak lama sebab duduk rumah member...6 hari! hehe. And then, 9 hb Disember pulak I akan bercuti di Singapura...Singapura ni sebab member I yang belajar kat sana dah lama dah ajak.

So jauhlah kaki ni melangkah untuk sebulan ni. Tak sempat beg traveling nak kosong, dah isi baju tuk packing seterusnya. Back to back.

Bajet usah kata la. Nasib baik dah kumpul duit dari awal semester dulu. Dapat la beli souvenir tuk family and friends. Semua lokasi I pergi tu adalah first time bagi I. Sangat adventurous. Tahun ni saja dah bape kali naik flight. Banyak pengalaman dapat ditimba.

However, at the same time. I agak risau dengan research I. :(
Problem? A little bit. Bulan 12 ni I kena pulun habis to make sure that I'll finish my master without extending.

Schedule I tuk this month. Birthday mak 24th Nov. :D

So sekarang honestly I serabut dan risau. Hopefully after I balik dari Sabah nanti, before pergi Singapura, I dapat selesaikan sedikit masalah research I ni. Thanks to my dearest friend, abc yang sentiasa memberi sokongan dan pertolongan bila I dah sesat.


Tanpa dia I kompem panik dan serabut entah ke mana. ;)

Selamat maju jaya semua and selamat bercuti to all budak-budak sekolah di luar sana :D

No comments: