amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, November 3, 2011

Patut Beli Apa di Langkawi?

I nak plan shopping ni.
Apa yang patut dibeli di Langkawi. Well, either than chocolate DAIM.
My mom siap order set pinggan mangkuk. Huh. Macam mana nak bawa naik flight pun tak tahu. Rancang je pun.hehe.

Kurang dari sebulan lagi untuk conference SKAM di Langkawi. I akan membentangkan paper I. Tu adalah conference pertama I. Berdebar and excited pun ade.

Kena waktu petang pulak. Mesti ngantuk sume orang time ni. Entah diorang dengar ke tak I present nanti.

Nasib baik giliran I kena kat first day. So second and third day I boleh ronggeng-ronggeng around Langkawi. Yeah! 
I present after supervisor I present. Err..gerun jugak dapat room sekali dengan dia. Harap-harap I dapat present dengan lancar. InsyaAllah.

Barang ape ek yang murah dan berbaloi beli kat Langkawi?

7 comments:

iz@_@mOi said...

http://izaahmoichantek.blogspot.com/2011/11/zi-punya-keje.html?zx=168f542dffa25d2e

eva said...

ehehh tak pernah g sana lagi.. tp org ckp coklat wajib beli byk2.. naik cable keta semestinya!

Daddylicious said...

pasti boleh!


ntah tak tahu apa brg yg murah...hehe

Mizz ErMa said...

wah..gud luck utk presentation nanti..bestnya nak p p.langkawi..sy xpenah p sana n xtau ape yg murah yang ade kat sana kecuali coklat..hehe

Salwa said...

eva: ramai gak cakap cable car dye best.kalo sempat nak try naik gak.hehe.

Daddylicious: Yap. I'll do my best. thanks.

Mizz Erma: Ni pun first time nak gi sane. I akan investigate ape yang murah kat sane.hehe.

ILA HonEyBuNNy said...

pasti la cokelat..hehe

pastu pinggang mangkuk pun ramaibeli sana...heheh

Salwa said...

ila honeybunny: rasanye mampu beli coklat je kot. pinggan mangkuk susah nek flite.huhu.