amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Saturday, November 26, 2011

First Trip ke Sabah

InsyaAllah petang ni I akan terbang ke Sabah. First time pergi ke Sabah. Yang menghandle projek besar-besaran ni my domo and Emi's lovey. Diorang la beria nak bercuti kat sana. Sampai sana Abang Lan and his family akan sambut kitorang. I tak kenal pun Abang Lan tu. Member diorang. Excited and wondering ape aktiviti diorang dah plan ngan Abang Lan kat sana. Dah la holiday sampai 6 hari. Entah ape entah nak wat sampai seminggu. Macam banyak je plannye. Entah nak daki gunung ke, redah hutan ke, berenang seberang laut ke, menjala ikan ke. Mana-mana la. 

Yang pastinye mak I dah book mintak belikan beg galas untuk dia letak telekung. Siap demand lagi...nak beg berbatu-batu manik tapi tak berkilat sangat....lebih kurang ar. Ade kot banyak kat sana. Jadi la birthday present tuk dia. (Kecian mak demam kat umah ;( )

My luggage. Kecik tapi berat. I main bubuh je baju selagi muat. Boarding pass pun dah ada...so tak yah check in kat kaunter.

Flight kul 6 petang ni. Kena bertolak before 5. Packing rasanya dah complete. So sekarang just waiting while the clock ticking.

Mak kate jangan ingke (leka) sangat. Seronok-seronok pun jangan lupa solat. ;D

2 comments:

budak penjara said...

leh caye ke gegel pakai beg kecik??haha

Salwa said...

hehe.balik semenanjung beg jadi 2 lak.hehe.shopping sakan.