amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Monday, August 6, 2012

Lengang

Shah Alam hari sangat lengang. Di mana semua orang? Di area PKNS, SACC, pusat bandar Shah Alam mesti peuh dengan orang nak shopping untuk raya. Jalan di UiTM memang sangat la lengang. Bawa kereta rasa macam jalan milik diri sendiri.hehe. Lab hari ini pun takde orang. Dapat la saya dan Ada buat keje dengan fokus dan tenang.


1st draft paper - self repair. Banyak pula error rupanya.

Struggling before raya. Menghabiskan masa seharian di lab.

Kak Sherene pun singgah lab hantar biskut-biskut raya yang labmate order. Tu dia..banyak rupanya kami order.hehe.


Kedai-kedai pun dah pasang lagu raya je. Walaubagaimanapun, jangan lupa kita masih di bulan Ramadhan. Beribadahlah sebanyak mungkin. Teruskan solat terawikh.

Esok mula bekerja. Chaiyok!

4 comments:

Pink Lavender said...

sungguh byk biskut raya yg ditempah

makneng follow sini
jemputla follow makneng

anamizu kaito said...

ramadhan dah tinggal 10 mlm terakhir.. dah tak lame T____T

Misz Mieza said...

Mak ai! Banyaknya biskut raya.. Meriahla raya u all tahun ni.. ^_^

Suhami Ahmad said...

mana2 pun sosak kan ngan orang ramai yang bersoping