amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, August 1, 2012

Hari Ini


Hari ni menghabiskan masa di rumah cuba menyiapkan.paper yang dr malik minta semalam.
Oleh sebab dah 2 hari tak ON enjin kancil I. I pun bawak la dia jalan-jalan. Dah macam bagi kuda makan lak. Kereta lama kan kena la jage lebih sikit. Plus, kondisi luaran kancil tu pun dah berhabuk macam ade salji kat sini. So, hujung minggu ni nak gi cuci la kat dalam uitm. Cuci sendiri la tapi. Sape nak teman, raise your hand!

Masuk uitm hari ni just sebab nak selesaikan tugasan yang adik I bagi masa I balik last week. Dongle 4G dia rosak tak menyala. Oleh kerana still under warranty dapat la tukar dengan yang baru. Nasib baik sekejap proses dia. I tak tau pun ada office YES 4G dalam uitm. Sekarang baru tahu.hehe.

4G dongle baru. Una kena tunggu awa balik raya.hehe.

Settle kan pulak hal bank in duit yuran conference ISBEIA Bandung nanti. RM1000 ok. Money...money...running like water. Talking about money, alhamdulillah sewa, duit kut,braces semua dah settle. Sekarang still kena hidup dalam kesederhanaan sebab nak raya kan. Nak kena guna banyak banyak duit. Kuih raya and all. Yap!
Then Iza pulak bagi very very good news. Ada RA job kat Sunway College. I'm so excited. Dah hantar CV. Hopefully akan dipanggil untuk interview. Tapi kena kerja 4 days a week. Hopefully I can cope with that. Hopefully juga Dr Malik tak marah I kerja. Yelah..mesti dia risau writing thesis I tak gerak nanti. I'll do my best.

Doakan yang terbaik. :)

1 comment:

laskar pelangi said...

semoga dipermudahkan segalanya dear;))