amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, March 8, 2012

Kawan kepada Kawan


Alhamdulillah..lega hati bile dah beli tiket tuk balik rumah esok. Kul 1 petang. Kalau amek lewat petang traffic jam plak nanti. Cuti sekolah baru start esok kan. So esok pagi-pagi lagi I kena pergi ke fakulti...naik bas ye..sebab kete dah takde.huhu.

Singgah sebentar di Giant Seksyen 18. Beli berus gigi sebab berus gigi ni kaler kegemaran I.hehe.padahal berus gigi sedia ada masih lagi elok.

Terima kesih sesangat kat kawan Emi..name dia unik, Bulat..kenapa ey name dye gitu..maybe sebab muke dye bulat kot.hehe. Pastu kitorang singgah sekejap rumah kawan diorang, Todd kat Padang Jawa sama ngan blok Ikwan and the geng mase diorang degree dulu. Ikwan and the geng pun dah pindah ke Ken Rimba. Sebab murah lagi kot. Todd ni gaya agak tomboy la. BTW diorang sangat ceria dan kelakar. Patut la emi selalu je lepak ngan diorang.

Tada~inai yang merah hitam semalam dah semakin terang. Lega sikit tengok. Takde la mencapap sangat.hehe.

Tu la orang kate, kawan biar beribu, kasih biar satu. :)

3 comments:

WuMing said...

Musuh jangan walaupun satu...

Rtp Farra Arisha said...

eheh seriously inai itu manis di jari-jemari sis. hiks...

Salwa said...

WuMing: Tak best kan kalau ade musuh. Syaitan je la jadi musuh kita.

Rtp Farra Arisha: Hehe. Bajet dah tunang kan.