amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Thursday, March 8, 2012

Inai Segera Merah Gelap

Semalam I pakai inai segera beli kat Plaza Alam Sentral costing RM5. Hasilnya sangat la dahsyat!

Ok..akibatnya jari I warne merah hitam yang sangat menakutkan. 

Tak minat la inai warna gelap camni.huhu. First-first lepas basuh tangan agak terkejut. Lagipun bau inai tu tak macam inai langsung. Bau kaler Buncho kot. Kecewa...member-member cakap 2, 3 hari kaler dia akan turun. Huh. Itu bukan inai namanya. So next time pakai je la inai daun. Tak nak percaya dah inai segera especially yang bekas macam colgate tu. Kalau nak buat corak-corak kat kulit tu takpe la gak. Tapi kalau nak letak kat hujung jari atau kuku better guna inai yang berupa inai bukan kaler Buncho. Mood. Kecewa!
As a resut, tak nak gi lab hari ni. Kalau gi kompem kena komen macam-macam.

Esok petang dah nak gerak balik Ipoh. Nak beli tiket bas petang ni. Wihhi~ travelling lagi.

2 comments:

CIK CHIPSMORE said...

hehehe..xcantik sunguh warna tu..kalau u nak tau..inai yang dlm colget tu..kene letak kat kuku jerk laa..mane der wg letak kat jari cm tu..haa kan dah xcantik..
tp betul laa lebih baik pakai inai daus tu..lagi la fressshhh.pastu bau pown sedap..

CC der tag blog kamu dalam GA yang CC join..jom la join..
http://waneey89.blogspot.com/2012/03/banner-format21-megagiveaway-by.html

Salwa said...

hehe..yeke..tak tau plak.patut la gelap semacam..sekejap dah hilang dah sekarang.

Owh.hehe.Thanks. ;)