amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Friday, April 27, 2012

From German


Alhamdulillah labmate kami, Diana, En Ajiz dan En Nazli balik dengan selamat. 2 minggu yang lalu mereka pergi ke Jerman untik menghadiri satu konferens berkenaan fuel cell di sana. Antara tips yang diberi apabila ingin membeli-belah di luar negara ialah dengan menggunakan kad kredit, lebih selamat, kad kredit topup. Ini kerana conversion duit tunai lebih mahal. Jadi, lagi untung la kite kalau guna kad kredit sahaja. Diana belikan kami cenderamata magnet buku.


I google makna 'Schmoker', bukan maksudnyer smoker tau..hehe..maksudnya, 'light reading'. Pastu, Diana kata hari ini dia akan bawa magnet yang I tempah kat dia hari tu. Ingat juga dia. Hehe. Bertambahlah kolekssi magnet peti ais I. Yeah~

Lagi 2 bulan trip kami ke Korea pula. :D

Abstract untuk ISBEIA pun buat lagi. Nak bagi result ape ye..hmm..

Cepatnyer dah hari Jumaat kan.

4 comments:

Hanamiko Sakura said...

nak ikut pergi korea XD

sYukCurz said...

owh. ade juga yg join conference kat Berlin tu ek. ISPE-13 kat Iceland ada yg join tak?

Salwa said...

Hanamiko Sakura:
Ade rezeki nanti pergi la. Mesti seronok. ;)

sYukCurz:
Tak silap saya ade. Dalam 2 or 3 orang camtu. Bulan Ogos kan. Awak gi ke.

sYukCurz said...

insyallah pergi, ngah struggle buat paper for that conference. kirim salam kawan2..