amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, September 28, 2010

Selasa Siang Tadi

Yeah! Finally i've decided to use poly(propelene), PPy. Gotta prepare the samples tomorrow..humph.tomorrow lar. Rini xsempat. Pergi fakulti lewat tapi balik awal..alasan nak berbuka.hehe. Tadi ada promotion untuk buat membership card Jusco di fakulti. Tanpa pikir panjang, saya dan kawan pun register dengan bayaran rm6. Dah lepas buat rase rugi lak. Yelar...bukannya sekali je bayar. next year kena lagi..normal price RM12 lak. Next-next year pun still kena gak. Kalo balik Ipoh, boleh je guna kat mak. Kalau kat sini boleh je pinjam kawan punya kad. HUh...tak pe la. Next time think first then you act. Terikut nafsu lak tadi. Yela...siap dapat goodie bag lagi. mana tak terpengaruh.
Pasal perkembangan projek lak..hm..tak banyak perkembangan nampaknya hari ini. Banyak berjalan-jalan turun naik lif fakulti je angkat rak buku dari bilik KP ke bilik kami. So, tomorrow kena la datang awal (iaitu pagi)...hopfuli la.hehe. Pastu, prepare as much sample as possible. Kalau boleh, at the end of this month, we should already have the results for this project. Faster is better. Yap! (semangat membara). (^o^)

No comments: