amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Saturday, September 11, 2010

Huha Huha Keluarga di Pagi Raya

Gambar-gambar ini saya dapatkan dari kamera ayah saya. So, agak berterabur tarikh-tarikh gambar tersebut. Apa-apa pun gambar-gambar ini sebagai kenangan semasa dalam perjalanan ke rumah sewa saya di Shah Alam. Kami naik kereta sebab nak hantar barang. Kalau tak saya naik keretapi je..jimat sikit kos. Lagipun, mak nak jalan-jalan. Asyik duk rumah je..

Ayah filling the air tire on our way to my rent house in Shah Alam.

Raya tahun ini kami beli-belah raya last minute. Tahun lepas pun camtu gak. Ade la beli beg, baju baru. Raya kan kena pakai benda baru. Alhamdulillah, murah rezeki tahun ini.

 Aizat kebosanan tunggu kitorang bersiap nak gi shoppinh. Aizat ikut pun sebab nak beli seluar. Kalo tak, hmph..xde nyer dye nak ikut.

Sebab nak ngelak sesak parking, kami berbuka je terus dalam kereta. Last minute shopping ni grenti full parking kalo bertolak dari rumah lepas raya. De la kenangan berbuka dalam kereta.





Nokia mak.

Balik-balik je tengok ayah tengah pasang lampu lip-lap kat verandah depan umah.

Di keheningan pagi raya, kami sekeluarga berkumpul beramai-ramai kecuali apoi yang sedang bertugas di Rawang. Apoi akan pulang raya pada raya ketiga.
 Insyirah berbaju raya yang baru dibeli.

 Insyirah in her new white dress. Sooo cute! (^^,)
 Kemudian kami oun singgah ke rumah jiran sebelah. Mengeratkan silaturahim.

No comments: