amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Monday, June 9, 2014

Bersedia Mental, Fizikal. Gambate!


Assalamualaikum wbt dan selamat pagi.

Alhamdulillah. Pejam celik pejam celik, dah masuk semester ke-2 untuk tahun ini. Pelajar-pelajar dah mula datang ke rumah sewa masing-masing dihantar oleh ahli keluarga. Macam biasa lah, kebanyakan rumah sewa naik harganyer. Kesian sesetengah student kena harga tinggi tak kena dengan rumah yang kecil. Sabar le adik ye. Bukan kat bandar KL je sewa mahal.

Jiran sebelah student, jiran depan student. Takde diorang ni, sunyi sepi jugak lah Bandar Pusat ni. Harap-harap student semua sudah bersedia mental dan fizikal untuk semester baru ini. Saya pun kena bersedia mental, jiwa, fizikal untuk mendidik anak-anak ni. Semoga semuanya berjalan lancar. Ketar jugak lah nak start mengajar ni. Yelah...dah lame berehat..nak start engine tu payah sikit.hehe.


Hope for the best this semester.

No comments: