amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Sunday, February 27, 2011

My 'Baby'

Demi mencari hobi baru. Demi mengisi masa lapang dengan perkara yang lebih berfaedah. Saya purchase something yang sangat lain. Tak pernah saya beli ia. Inilah 'baby' pertama saya. Sebenarnya dah lama dah mengidam nak beli. Oleh kerana dah lama sangat, saya pun terus wat keputusan purchase je. Tak yah susah-susah fikir berkali-kali, nanti tak jadi plak. Bakat?? Tak tau la de ke tak. Tak pernah cuba pun sebelum ni. Masa kecik-kecik dulu de la kat umah satu. Ayah punya. Tu pun masa saya tersangat la kecik. Main ketuk-ketuk je. Pastu dah takde. So, sekarang dah ade. Saya try. Bukan apa, sekadar mengisi masa lapang. Cane nak men ye...I think i should start recognizing the chords first. Saya practice pn kat internet je. Hehe. Saje try. ;)



Ma first guitar. ;)

6 comments:

nur syuhada said...

i like :)
love u bby..hehehhe

iQBaL HaSBuLLaH said...

jgn jeles string aku lagi lembut.hahahahaha...mesti jari ko sakitkan main gitar 2..hahahhahaa..

:)

zaidatul salwa said...

@ada: hehe.big baby.
@iqbal: yekew..gelak jahat kau.agak ar.my fingers hurtz... ;(

Suhami Ahmad said...

wah, besh tu...
=)

LiFe KaMi said...

lama betul tak petik gitar, rasanya gitar yang ditinggalkan dirumah mak dah berhabuk kot..:)

zaidatul salwa said...

@Suhaimi Ahmad: best2.ngisi mase lapang ;)

@LiFe KaMi: huhu.cian gitar tue...