amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Monday, October 28, 2013

Lepas jua

Alhamdulillah. Lepas jugak loan kereta saya. So, BGH boleh duduk kat kampung untuk digunakan oleh pewaris seterusnya. Kereta Viva je pun saya beli. Dah biasa bawa Saga, pecut kemain. Tambah lagi jalan kat Karak. Seronok la bawak laju kona kiri kanan. Tapi dah dapat kete comel nanti, kena la kawal diri sikit. Kereta ringan kan. Tak pasal-pasal terbalik pulak. Hehe. Sekurang-sekurangnya maintainenance tak membebankan..mungkin..ala tau je la kereta..ade time dia nak buat hal kan.
Braces pun dah habis bayar. Cuma tinggal bayar untuk retainer. Gigi geraham bongsu kat belakang buat hal plak. Tumbuh salah tempat..huhu..mesti kena operate ni.
Member gila shopping online. Baju tudung semua dia beli online. Patut la cantik. Hihi. Sekali minta dia share link web dia selalu visit, tak ter'visit' den. Banyak. Kalau ikut hati jiwa raga minggu pertama gaji dah kering duit dalam bank. So, kuatkan iman dan perasaan tahan diri. Hihi.

1 comment:

Rapunzel Cikilolo said...

brg online memang cantik-cantik...

geram kite... haha!