amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, February 6, 2013

Curi Masa Sikit

Fuuhhhh Fuhhhh~~
Berhabuk dah blog ni. Buzy beberapa hari ni. Buzy buat ape entah.

Kelmarin dah hantar resume ke beberapa tempat. Semuanya di Perak. Sangat nak mencari kerja di kampung halaman. Kalau takde rezeki di sana, terpaksa la cari di sini je. Alhamdulillah semalam sempat siapkan subtopik tesis yang ber'lubang'. Baca journal sampai tersengguk-sengguk, last-last tidur. Hehe. Datang kerja hari ni siap bawa tesis supervisor dengan harapan ada masa boleh dicuri untuk tesis saya. As usual, sampai office je buat secawan milo (benda wajib ada atas meja). Sementara officemate lain dah masuk kelas untuk mengajar. Weehoo.. duk office sorang-sorang. Ok. Bosan. Bye. -_-"

2 comments:

Qhaifa Nur said...

moga dipermudahkan segalanya...

nazeef nazeem said...

Salam..insyaAllah ada rezeki nya.. salam...support saya blogger baru..follow me back
http://nazsue1983.blogspot.com/