amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Tuesday, December 27, 2011

Aizat Patah Jari

Cuti Krismas lepas my family spent holiday kat hospital. Aizat masuk hospital sebab patah jari. Dia accident masa praktis bawa motor kat rumah. Accident langgar pagar rumah. Hihi. Tak sangke sampai boleh patah tangan. Aizat... Aizat...

Aizat masuk hospital KPJ Ipoh Specialist Centre.

Sampai masuk hospital Aizat belajar naik moto nyer pasal.

Mak dan Aizat.

Tangan Aizat before operate.

Skru-skru yang bakal kekal dalam tangan Aizat.

Sekarang dia tengah recovery kat rumah. Satu malam je dia kat hospital. Next week sepatutnya dia kena gi PLKN. Tapi keadaan tangna dah macam tu maybe dia akan mintak excuse. Tak tahu la dapat ke tak excuse tu. Baru ingat leh lar Aizat de chance kurus kalau masuk PLKN. Leh plak accident tetibe. Malang tidak berbau.

Tahun baru dah nak dekat. Sekolah dah nak bukak. Semua dengan azam baru.

1 comment:

eva said...

huhuhu.. semoga sembuh dgn cepat.. harap2 dpt trima excuse dr plkn..