amanpalestin

Dijemput Klik Andai Berkenan ;)

Wednesday, April 6, 2011

Win 7 Total Security Fraud Alert

Semalam laptop saya kena Win 7 Total Security 2011 Alert fraud alert. Dia akan paksa banyak kali suh kita purchase antivirus dia. Dia kuar macam-macam alert kate komputer kite ade virus la, trojan la...
Macam dalam gambar nih, menakutkan...



Saya google, rupe-rupenye ia adalah penipuan semata-mata untuk menipu pengguna beli antivirus dia. So, I've found the solution. Visit this website.

http://www.2-viruses.com/remove-win-7-total-security


All you have to do is to use the given key registration, and it will automatically remove the false win7 totaly security.


Nasib baik. Kalo tak, nak anta kedai dah petang ni. Tak perlu format laptop. Saya sayang laptop saya..hehe.

2 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

hntr kt aku murah je..

:)

Salwa said...

huu..xnak.berjaya wat sendiri dah.tapi, kalo anto kat ko, kena la bagi free!hehe.